Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för aktuell termin utan att vara inloggad.
Om du har en inloggning så logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter.
Termin VT19
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*
**
Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot.

Betala via Swish: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen Betala med Swish och följ instruktionerna.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Studentkåren och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

Sektionsmedlemskap:

Om du vill bli medlem i din sektion väljer du det i listan, om du endast vill bli medlem i StuFF väljer du alternativet "StuFF".

Vissa sektioner har en avgift utöver kåravgiften som du måste betala, då kryssar du i den och betalar både kår-och sektionsavgift.

Adress:

Om du vill bli medlem i sektionen PULS bör du även fylla i din fullständiga adress. Se medlemsvillkoren för mer information.

Stödmedlemskap

Stödmedlemskap är medlemskap för personer som inte längre är studenter men som vill stödja kårens verksamhet.

Payex